Καλώς ήρθατε στην ΑΡΓΟΣ ΝΕΤ Α.Ε.

  • 07.10.2012

H ΑΡΓΟΣ ΝΕΤ Α.Ε. με το διακριτικό τίτλο INTERKIOSK είναι θυγατρική εταιρεία της ΑΡΓΟΣ Α.Ε. , του μεγαλύτερου πρακτορείου διανομής Τύπου στην Ελλάδα.

Η ΑΡΓΟΣ ΝΕΤ ξεκίνησε την λειτουργία της, το 2001, με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την διαχείριση και πώληση προϊόντων καρτοκινητής τηλεφωνίας.

Απευθυνόμενη σε μικρά σημεία λιανικής πώλησης αποτελεί πλέον έναν από τους κύριους προμηθευτές προϊόντων καρτοκινητής τηλεφωνίας σε άυλη μορφή έχοντας την δυνατότητα προμήθειας όλων των πακέτων των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας (Cosmote, Vodafone, Wind)

Διαθέτει ασύρματα τερματικά POS, μέσω της συνεργασίας της με έναν από τους μεγαλύτερους προμηθευτές της αγοράς τερματικών, την Payzone Hellas η οποία παρέχει όλο το 24ωρο επί 365 ημέρες το χρόνο, τηλεφωνική υποστήριξη για οποιαδήποτε πληροφορία, διευκρίνιση και λύση τυχόν προβλημάτων.

Ο σύγχρονος τρόπος πώλησης επί αυτοκινήτου (ex-van) στα προϊόντα καρτοκινητής σταθερής και κινητής τηλεφωνίας καθώς και internet, την καθιστά περαιτέρω ανταγωνιστική αφού οι συνεργάτες της παραλαμβάνουν τα προϊόντα επί τόπου με βάση τις ανάγκες τους.

Η παρουσία της ΑΡΓΟΣ ΝΕΤ καλύπτει γεωγραφικά όλη την ηπειρωτική Ελλάδα και μεγάλο μέρος της νησιωτικής.