Εμπορικές Δραστηριότητες


Πληρωμές λογαριασμών από την Interkiosk.
H Interkiosk μέσω τον μηχανημάτων POS που διαθέτει, δίνει την δυνατότητα στους συνεργάτες να κάνουν εξοφλήσεις λογαριασμών για:

  • τιμολόγια ρεύματος Δ.Ε.Η.
  • τιμολόγια Ο.Τ.Ε.
  • τιμολόγια Wind
  • τιμολόγια H.O.L.

Το διευρυμένο ωράριο των μικρών σημείων λιανικής, σε σχέση με τα κλασικά σημεία εξόφλησης λογαριασμών (τράπεζες, ΕΛΤΑ κλπ), είναι το κλειδί της προσέλκυσης των καταναλωτών, καθώς διευκολύνονται οι συναλλαγές τους.
Για να ενημερωθείτε για την υπηρεσία, καλέστε στο 210 6690501 ή στείλτε email στο orders@interkiosk.grΤώρα οι iTunes Card στα Press Gallery μέσα από την Interkiosk! Η ιδανική λύση για αγορά προϊόντων απο τα ψηφιακά καταστήματα της Apple.
Θέλετε να κατεβάσετε εφαρμογές στο iPhone, iPod, iPad, Macbook σας και δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα; Θέλετε να κάνετε ένα πρωτότυπο δώρο στους φίλους σας στέλνοντας τους ψηφιακά βιβλία και μουσική; Θέλετε να δείτε αγαπημένη σας ταινία που την εντοπίσατε στο Apple TV;

Τώρα μπορείτε! Η Interkiosk σε συνεργασία με την Apple φέρνει στα Press gallery τις προπληρωμένες κάρτες iTunes, για online αγορές εφαρμογών της Apple, με ασφάλεια, χωρίς την χρήση πιστωτικής κάρτας.

Η διαδικασία είναι απλή: Η κάρτα συνδέεται με τον λογαριασμό σας και είστε μόνο μερικά κλικ μακριά από την απόκτηση του επιθυμητού παιχνιδιού, τραγουδιού, εφαρμογής, βιβλίου ή ταινίας που σας ενδιαφέρει.

Διατίθεται σε κάρτες αξίας 15, 25 και 50 €.Συνεργασία Interkiosk-Western union.
Η Interkiosk ξεκίνησε συνεργασία με την Western Union, την Νο1 εταιρεία υπηρεσιών ηλεκτρονικής μεταφοράς χρημάτων. Μέσω της συνεργασίας αυτής, δίδεται η δυνατότητα στα σημεία πώλησης της ΑΡΓΟΣ ΝΕΤ να προσθέσουν στα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους την ηλεκτρονική μεταφορά χρημάτων Western Union.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών της Interkiosk στο τηλέφωνο 210 6690500 ή μέσω mail στο orders@interkiosk.grTώρα και οι Google PLAY GIFT Cards στα καταστήματα Press Gallery μέσα από την Interkiosk!
Οι κάρτες αξίας 15,25€, 50€ , μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αγορές εφαρμογών (παιχνίδια, μουσική, βιβλία, ταινίες κλπ) για συσκευές με περιβάλλον Αnroid.

Designed by Future Intelligence
cialis