Νέα

Νέα

Αποκλειστικά από την Interkiosk το σοκολατούχο ρόφημα Energie

Η Interkiosk στοχεύοντας στη διεύρυνση των δραστηριοτήτων της και αξιοποιώντας το πανελλαδικό Δίκτυο Διανομής Τύπου και Μεταφορών της Άργος Α.Ε, ανέλαβε αποκλειστικά στην Ελλάδα, τη διάθεση και διανομή του ροφήματος «Energie». Το «Energie», της εταιρείας Vogtlandmilch, είναι το ρόφημα γάλακτος που ήρθε στην ελληνική αγορά και αποκτά ολοένα και περισσότερο, υψηλή θέση στη συνείδηση του καταναλωτή καθώς περιέχει πλούσια και θρεπτικά συστατικά. Κυκλοφορεί σε τρεις υπέροχες γεύσεις – σοκολάτα, μπανάνα και φράουλα – ικανοποιώντας .

Η Interkiosk στην Έκθεση Food Expo! 18 έως και 20 Μαρτίου 2017

Η Interkiosk στη μεγαλύτερη Έκθεση Τροφίμων & Ποτών στη Ν.Α Ευρώπη  Η Interkiosk, θυγατρική εταιρεία του μεγαλύτερου Πρακτορείου Διανομής Τύπου και Μεταφορών της χώρας, Άργος Α.Ε, συνεχίζοντας δυναμικά την εισαγωγή και διανομή προϊόντων σε χιλιάδες σημεία λιανικής, πανελλαδικά, δηλώνει παρούσα και στη μεγαλύτερη έκθεση – θεσμό του κλάδου , FOOD EXPO 2017! Σας περιμένουμε όλους από το Σάββατο 18 Μαρτίου έως και τη Δευτέρα 20 Μαρτίου,  στο METROPOLITAN EXPO (Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος), στο σημαντικότερο .

Interkiosk – Green Cola Hellas

Δύο ελληνικές εταιρείες, ενώνουν τις δυνάμεις τους Η Interkiosk, θυγατρική εταιρεία του μεγαλύτερου Πρακτορείου Διανομής Τύπου και Μεταφορών, Άργος Α.Ε., με πληθώρα προϊόντων ευρείας κατανάλωσης -αποκλειστικής διάθεσης, προσθέτει στο χαρτοφυλάκιό της άλλη μία συνεργασία με μία σπουδαία ελληνική εταιρεία. Την Green Cola Company! Συνδυάζοντας, το πανίσχυρο Δίκτυο Διανομής και την έμπειρη ομάδα πωλήσεων που διαθέτει πανελλαδικά, η Interkiosk θα φροντίζει να υπάρχουν σε όλα τα σημεία Λιανικής Πώλησης από περίπτερα, καταστήματα ψιλικών μέχρι Mini .

Interkiosk – ΕΨΑ: Μια νέα, μεγάλη συνεργασία

Η Interkiosk, θυγατρική εταιρεία του μεγαλύτερου Πρακτορείου Διανομής Τύπου και Μεταφορών, Άργος Α.Ε., έχοντας κατοχυρώσει τη διάθεση και διανομή προϊόντων, αξιόπιστων εταιρειών του εξωτερικού, αναπτύσσει το χαρτοφυλάκιό της και συνεχίζει δυναμικά και στην Ελλάδα. Αξιοποιώντας το πανίσχυρο Δίκτυο Διανομής, πανελλαδικά και τις άριστες υπηρεσίες της, αναλαμβάνει τη διανομή των προϊόντων της ΕΨΑ – της μεγάλης ελληνικής εταιρείας που από το 1922, η ποιότητα και η γεύση των προϊόντων της, έχουν διατηρήσει σταθερά και ακλόνητα, .

Νέο e–shop από την Interkiosk

H Interkiosk, προμηθεύοντας με πάνω από 700 κωδικούς προϊόντων τον κλάδο λιανικής, πηγαίνει ακόμη ένα βήμα μπροστά! Το νέο e–shop «άνοιξε», με μεγάλη ποικιλία: Gadgets, από hands – free έως και ηχεία για τις smart συσκευές και τον υπολογιστή σας! Steam cards για να απολαύσετε πάνω από 9.000 παιχνίδια! Κάρτες ανανέωσης χρόνου καρτοκινητής τηλεφωνίας! Μοναδικές συλλογές Disney Κόμικς για μικρούς και μεγάλους Πληθώρα best seller ξενόγλωσσων βιβλίων (αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, γερμανικά), και DVDs Επισκεφτείτε .

Με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της Interkiosk στην έκθεση Super Market, Mini Market και Περίπτερο

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Interkiosk στην 5η έκθεση Super Market, Mini Market και Περίπτερο, η οποία έκλεισε τις πύλες της στις 2 Οκτωβρίου! Οι επισκέπτες που ήρθαν στο περίπτερο της Interkiosk, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με το έμπειρο προσωπικό της την ανάπτυξη των πωλήσεων τους, να δουν και να δοκιμάσουν τις προϊοντικές προτάσεις της εταιρείας μας. Παρουσιάστηκαν σημαντικές και καινοτόμες εταιρείες στον τον κλάδο των διαρκών καταναλωτικών αγαθών όπως, η .

Η Interkiosk στην Έκθεση Super Market, Mini Market & Περίπτερο

Όταν γίνεται Έκθεση για την αγορά της μικρής και οργανωμένης λιανικής, δεν μπορεί να απουσιάζει η Interkiosk! Σας περιμένουμε όλους από αυτή την Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή, 2 Οκτωβρίου, στο METROPOLITAN EXPO (Αίθουσα 3, Διάδρομος Γ, Περίπτερο 12), στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος. Από τις 10:00 έως τις 20:00 το εξειδικευμένο προσωπικό μας, θα σας περιμένει στο περίπτερό της Interkiosk, για να γνωρίσετε τα αποκλειστικής διάθεσης προϊόντα μας! Καρτοκινητή τηλεφωνία, .