Νέα

Τρόφιμα

Η Νο1 εταιρεία τσιπς, pop corn και σνακ στην Αυστρία με Πανευρωπαϊκή & παγκόσμια παρουσία διαθέτοντας ευρεία ποικιλία ειδών!!!

Επιλέξαμε, τα Kelly’s Sunland farm σε έξι υπέροχες γεύσεις , με πατάτες 100% από τοπικούς Αυστριακούς παραγωγούς, με 100% Ηλιέλαιο πρώτη ποιότητας και αλάτι από τις Άλπεις. Χωρίς trans-λιπαρά οξέα, ενισχυτές τεχνητό άρωμα, χρωστικές ουσίες και συντηρητικά. Συσκευασμένα σε Airpack, ώστε η ποιότητα και η φρεσκάδα να διατηρούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα και να προστατεύονται τα τσιπς από το σπάσιμο.   Kelly’s Chips Classic 80g Kelly’s Chips Πάπρικα 80g Kelly’s Chips Pop Corn 80g .

Καραμέλες Jake με βιταμίνη C – χωρίς ζάχαρη – χωρίς Γλουτένη

H νέα Αποκλειστική διάθεση της Interkiosk!!! Ήρθαν και στην Ελλάδα τα Jake Vitamincandy®. Τα μόνα καραμελάκια που προσφέρουν απόλαυση και ευεξία χωρίς ενοχές αφού συνδυάζουν τη φρεσκάδα και την εκρηκτική γεύση των φρούτων παρέχοντας ταυτόχρονα την απαραίτητη ποσότητα Βιταμίνης C. Δώστε σους πελάτες σας την ευκαιρία να απολαύσουν μια δροσερή αναπνοή κάθε στιγμή της ημέρας ενώ είναι και ιδανικά και για όσους ακολουθούν μια υγιεινή διατροφή καθότι δεν περιέχουν γλουτένη, ζάχαρη ή ασπαρτάμη. Καθημερινή .